SunnRask Fiberhusk Psylliumfrøskall 300g

3100+ solgte60 kr rabatt
31 vurderinger

129 kr 69 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: januar 1, 2022

Bak glutenfritt! Med SunnRask FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

SunnRask FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

SunnRask FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer SunnRask FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

På grunn av det høye fiberinnholdet er SunnRask FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir SunnRask FiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)30
Fett (g)0
mettet (g)7,0
Karbohydrater (g)8,0
sukkerter (g)0
Protein (g)0
Fiber (g)0
Salt (g)10

Ingredienser: Pulverisert psylliumfrøskall

EAN: 7090049245091