SunnRask

Fiberhusk Malte Psylliumfrøskall 500g

27700+ solgte10 kr rabatt
(191)

189 kr


3 for 2 på ALLE shorts!
Kan kombineres med salgspriser


–> Sjekk det ut her <–

På lager


  • Best før: 26. januar 2025

Obs: emballasje kan avvike fra produktbilde.

Bak glutenfritt! Med SunnRask FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

SunnRask FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

SunnRask FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer SunnRask FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

På grunn av det høye fiberinnholdet er SunnRask FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir SunnRask FiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)852 kj/190 kcal
Fett (g)0 g
mettet (g)1.2 g
Karbohydrater (g)3.5 g
sukkearter (g)0 g
Protein (g)1.5 g
Kostfiber (g)90 g
Salt (g)0 g

Ingredienser: Psyllium husk. Kan inneholde spor av sennep og sesamfrø.

SKU: 107671 EAN: 7090049245091