SunnRask Fiberhusk Psylliumfrøskall 500g

6300+ solgte
71 vurderinger

129 kr inkl. mva.


Rabattkode HAPPY33 gir 33% på dette produktet i dag!
Rabatten trekkes fra i kassen.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: januar 1, 2022

OBS: Næringsinnholdet på posen er merket feil, dette vil bli rettet opp til neste produksjonsrunde! 

Bak glutenfritt! Med SunnRask FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

SunnRask FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

SunnRask FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer SunnRask FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

På grunn av det høye fiberinnholdet er SunnRask FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir SunnRask FiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)730kj/173kcal
Fett (g)0,6g
mettet (g)0,1g
Karbohydrater (g)0
sukkerater (g)0
Protein (g)1,5g
Kostfiber (g)85g
Salt (g)0,2g

Ingredienser: Pulverisert psylliumfrøskall

SKU: 488-1078 EAN: 7090049245091