Slik lager du fire stk. Du trenger:
Deigen:
1 Chocolate Brownie Quest Bar® , knust i biter (se under)
1⁄ 4 kopp usøtet mandelskokkosmelk
1 ss revet Sukrin Melkesjokolade (se under)
2 eggehviter
1 spiseskje fettfri gresk yoghurt
1⁄ 2 ts vaniljeessens
3 ss Sukrin (se under)
1 ss havremel
1 ss kokkosmel (se under)
1 økologisk kakaopulver (se under)
1⁄ 2 ts bakepulver
1⁄ 4 ts natron
1 klype salt
Fyllet:
1⁄ 3 kopp lavfett ricotta
1⁄ 2 scoop (~15g) vaniljeprotein (se under)
1⁄ 2 ts vaniljeessens
2 ss Sukrin (link under)
Glasur:
3 ss usøtet mandelmelk
2 ss revet Sukrin Melkesjokolade (se under)
1⁄4 scoop (7.5g) Fitnessprotein sjokolade
1 klype Sukrin
Slik gjør du:
Varm ovnen til 175 grader. Riv opp Quest Baren og legg sammen med mandelmelk og den revne sjokoladen i en bolle. Kjør i mikroen i 1 minutt. Visp eggehviter, yoghurt, Sukrin og vaniljessens. Bland inn Quest Bar miksen (som du nettopp varmet i mikroen). Blandes til det er helt jevnt. Fyll i smurte muffinsformer og stek i 20 minutter, la det bli avkjølt.
I mellomtiden mikser du ingrediensene til fyllet og heller over i en liten plastpose som du klipper av enden på, så du kan klemme fyllet inn i muffinsen (senere).
Glasuren lages ved å mikrobølge mandelmelk og den revne sjokoladen i 40 sekunder. Rør inn proteinpulver og Sukrin til den er jevn og tykk.
Når muffinsene har avkjølt seg skjærer du ut en kjegle i toppen. Ta vare på kjeglen. Press inn fyllet og sett kjeglen tilbake på plass. Smør utover glasuren og lag en liten dæsj med fyll som pynt på toppen.