Ingredienser

Ingredienser:

  • 2 Kg Tynnribbe
  • 2 ss Sesamolje
  • 1.5 ts Salt
  • 1 ts Pepper
  • 1.5 ts Kinesisk femkrydder
  • 1 ts Hvitløkpulver

Lake (ingredienser)

  • 1 ss Revet fersk ingefær
  • 3 stk. Stjerneanis
  • 2 fedd Hvitløk
  • 1 ss Salt

Sticky sauce (ingredienser)

  • 2 ss Sesamolje
  • 1 ss Revet fersk ingefær
  • 1/2 ss Riseddik
  • 3 ss Tamari (glutenfri soyasaus)
  • 4 ss Monster Fibersirup
  • 5 ss Sukkerfri ketchup
  • 2 ss Stekesjy fra ribben eller vann

Dette er hva du gjør

Fremgangsmåte: Marinade

Fremgangsmåte: Ribben

Fremgangsmåte: "Sticky sauce"