2XU Mid-Rise Compression Tights Womens Black/Dotted Reflective Logo

7400+ solgte


Bli med i kundeklubben du og – helt gratis!


Sjekk ut TIGHTS CLUB eller bli medlem med et trykk i kassen

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Ny og forbedret utgave av 2XU’s bestselger til kvinner. Ekstra høy linning, gradert kompresjon og perfekt passform!

Mid-rise modellen er en splitter ny og forbedret utgave med ekstra høy linning som gjør at tightsen har fantastisk passform og svært god komfort.

2XU Mid-rise er blitt kjempepopulær etter lanseringen og vi kan trygt anbefale den til alle jenter som vil ha en super treningstights.

Finnes også i Limited Edition 2XU Mid-Rise. Se våre andre kompresjonstights her.

Ny og lekker designforbedring med prikkete X med reflekterende virkning. Linningen er laget i behagelig powermesh som gjør at den sitter ekstra godt uten knyting. Tightsen har hold-in effekt som gjør at du både ser fantastisk ut og føler deg vel!

midrise01

2XU Compression Tights er  meget godt egnet for den som trener jevnlig eller som av andre grunner kan ha glede av å bruke kompresjonsklær.  Et produkt som brukes til oppvarming, under trening  og til å restituere i.  Tightsen har gradert kompresjon , gir meget god støtte til de store muskelgruppene, den er lett, puster og transporterer raskt vekk svette fra huden. Meget god passform som varer og stoffet er antibakterielt behandlet.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A