Bodyfuel

Råmelk – DATODEAL

(2)

79 kr


Tomt på lager


Råmelk fremmer vekst og helse hos nyfødte dyr, å ta kosttilskudd av råmelk kan være et godt bidrag for sunnere helse. 

Er råmelk bra for helsen? Råmelken (kolostrum) inneholder proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler og spesifikke typer proteiner kalt antistoffer som bekjemper sykdomsfremkallende stoffer som bakterier og virus. Antistoffnivåer i storfekolostrum kan være 100 ganger høyere enn nivåene i vanlig kumelk. Råmelk kan også fremme immunitet, bidra til å bekjempe infeksjoner og forbedre tarmhelsen.

Før introduksjonen av pasteurisering tidlig til midten av 1900-tallet, ble all melk konsumert rå i sin naturlige, ubearbeidede tilstand. Råmelk har ikke blitt pasteurisert eller homogenisert. Det kommer først og fremst fra kyr, men også geiter, sauer, bøfler eller til og med kameler. I sin naturlige, flytende form, kan den brukes til å lage en rekke produkter, inkludert ost, yoghurt og iskrem. Med den økende populariteten til naturlig, lokal, gårdsmat og oppfatningen om at råmelk er sunnere, har forbruket av denne råmelken tatt helt av. Talsfolk for råmelk hevder at den har overlegne helse- og ernæringsmessige fordeler, og at pasteurisering eliminerer disse fordelene.

Egenskaper:

  • Råmelken inneholder proteiner, karbohydrater, fett, men det er særlig ulike mikronæringsstoffer, vitaminer, og mineraler i dette kosttilskuddet som kan være bra for helsen
  • Råmelk inneholder også antistoffer som bekjemper sykdomsfremkallende stoffer som bakterier og virus
  • Antistoffnivåer i storfekolostrum kan være 100 ganger høyere enn nivåene i vanlig kumelk
  • Kan fremme immunitet
  • Det er antatt at råmelk kan bidra med å beskjempe infeksjoner i noen tilfeller
  • Kan forbedre tarmhelsen hos noen
  • Brukes som tradisjonell medisin for dens helsefremmende egenskaper

Inneholder 500 tabletter råmelk. Innhold per. sugetablett:

råmelkspulver 840mg

Solhattekstrakt 25mg

-tilsvarende ren solhatt 100mg

Timianekstrakt 10mg

Ingredienser: Søtstoff (isomalt, sorbitol), fruktose, råmelkspulver, antiklumpemiddel (kalsiumfosfatwe, silisiumdioksid), antioksidant (natriummaskorbat, L-askorbinsyre), solhattekstrakt, fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), timianekstrakt, lakrisekstrakt, aromaer, søtstoff (stevioglykosider)

Anbefalt daglig dose: 1-2 tabletter

Advarsel:

  • Anbefalt dosering bør ikke overskrides
  • Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
  • Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn
SKU: BODYFUEL-RAMELK-1 EAN: 9102222056054