BodyFuel ZMA 90 Kapsler

7200+ solgte
43 vurderinger

169 kr uten rabattkode

85 krmed rabattkoden SALE


MERKEVARESALG PÅ:
2XU, JERF, WEIGHTLESS, OUTDOOR & ESSENTIALS, MAXIM


Bruk koden: MERKE
Kan brukes med andre koder!

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!  • Best før: 23. august 2024

ZMA er et kosttilskudd som har i de siste årene blitt å regne som et grunnleggende tilskudd for personer som trener mye, ettersom sink og magnesium skilles gjerne ut gjennom svetten.

I ZMAen finnes en kombinasjon av mineralene sink og magnesium, og vitamin B6 som er populært og ofte brukt av atleter. Sink er noe en trenger for å opprettholde normale testosteronverdier og optimalt immunforsvar. Magnesium hjelper også på elektrolyttbalansen i kroppen. Når man kombinerer sink og magnesium kan man forbedre søvnkvaliteten, som kan igjen hjelpe på restitusjon og utviklingen av ens fysiske form.  

Gode grunner for å bruke ZMA:

  • Kan forbedre ytelsen din på trening! ZMA kan ha en mulig effekt på oppbyggingen av muskulatur ved å bidra til å opprettholde normale testosteronnivåer, og den kan dermed hjelpe til å optimalisere proteinsyntesen.
  • ZMA kan muligens bidra til mer energi på trening siden optimale nivåer av magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  • ZMA inneholder stoffer som kan være med å bidra til en god natts søvn

ZMA-tilskuddet kan ikke heve testosteronnivået over kroppens normale verdier og vil ikke kunne gi jenter unaturlig høyt testosteronnivå. Tilskuddet er anbefalt for aktive mennesker som mister disse mineralene gjennom svette. 

Følg rådene bak forpakningen for sikker og optimal effekt. Tas gjerne før nattesøvnen. Bør ikke tas med kalsiumpreparater, som kan gå utover sink opptaket. ZMA bør heller ikke erstatte normal kost. For gravide eller mennesker med et sykdomsforhistorie, bør legen kontaktes før bruk. Produktet anbefales for friske personer.

Anbefalt dosering: 3 kapsler daglig

Næringsinnhold per 3 kapsler:
Sink 25 mg (250%)
Magnesium 250 mg (66%)
B6 10mg (741%)

Øvrige ingredienser: fyllstoff, gelatinkapsler (storfe), fargestoff.

  • Anbefalt dosering bør ikke overskrides
  • Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
  • Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn
SKU: 13001 EAN: 7090046145868