BodyLab Limitless Energy bar (50g) – Milk Chocolate and Peanuts

1 vurdering

27 kr inkl. mva.RABATTKODEN GODJUL GIR INNTIL 40%
På over 5000 produkter – sjekk merkingen!

På lager


  • Best før: februar 4, 2022

Kan du kjenne igjen når man sitter dypt konsentrert foran skjermen eller i et langt møte, og plutselig har det gått flere timer? Da vet du sikkert også hvor vanskelig det kan være å holde fokus – hva var det egentlig du skulle? Og når spiste du sist?

Let’s face it – kroppen din trenger drivstoff, og det samme gjør hjernen din. Vi skjønner godt at du ikke gidder å sitte med en matpakke som smuler ned i tastaturet. Men hvis du kan unngå det, er det ingen grunn til å gå tom midt i et game eller en viktig presentasjon. Vår Limitless Energy Bar er fylt med karbohydrater i høy kvalitet fra havre, rosiner og nøtter, som gir rask energi og holder deg gående over lengre tid.

For å gi deg en mer jevn energitilførsel uten at blodsukkeret ditt skyter i været, har vi redusert mengden hvitt, raffinert sukker. Den inneholder faktisk 30 % mindre sukker enn en gjennomsnittlig energibar. Vi har i stedet tilsatt den unike ingrediensen palatinose – et komplekst karbohydrat som tas langsomt opp i kroppen og frigjør en jevn strøm av energi, så du kan ta din prestasjon til et helt nytt nivå.

 

Næringsinnhold:
Dark Chocolate & Hazelnuts
Innhold pr.100 g25 g
Energi1541 kJ / 369 kcal385 kJ / 92 kcal
Fett12 g3,0 g
- herav mettede fettsyrer3,7 g0,9 g
Karbohydrater40 g9,9 g
- herav sukkerarter24 g5,9 g
Kostfiber24 g5,9 g
Protein14 g3,5 g
Salt0,44 g0,11 g
Ingredienser
Sikorirotfiber, Havregryn, 12% mørk sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgatorer (soyalecitin, polyglyserolpolyrisinolat), aroma), soyakrisp (soyaproteinisolat, tapiokastivelse, Salt), 9% hasselnøtter, sultanrosiner, sukker, puffet ris (rismel, havre- og hvetemel, byggmaltekstrakt, sukker, mysepulver (melk), Salt, dekstrose), isomaltulosen*, geleringsmiddel (pektin), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), havsalt, farge (ammonisert-sulfitert karamell).

Kan inneholde spor av peanøtter, egg, andre nøtter enn hasselnøtter og sesamfrø.
Oppbevares tørt og kjølig, unngå direkte sollys.

SKU: 4250 EAN: 5711657016928