Bodylab PWO 200g

900+ solgte100 kr rabatt
30 vurderinger

299 kr 199 kr inkl. mva.


Få 10% EKSTRA rabatt NÅ med rabattkode XTRA10
Vær rask før det går tomt! 🔥

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloPre-workout fra Bodylab

Bodylab Pre workout har lenge vært underveis – men hos Bodylab lanserer vi aldri noe før både smaken og funksjonen er helt i særklasse. Vår helt nye Pre workout er absolutt ikke noe unntak – vi har laget en utrolig konsentrert formulering av en lang rekke stimulerende ingredienser, som beta-alanin, koffein, citrulin malat og naturligvis L-tyrosin. For å ta produktet til nye høyder har vi presset utviklingen og tilsatt hele 2 gram BCAA i den fordelaktige 2:1:1-ratioen, noe som betyr at du i tillegg til det perfekte pre workout-kicket også får i deg både leucin, isoleucin og valin – uten å gå på kompromiss med smaken. Alle variantene smaker nemlig helt fantastisk, og er naturligvis fremstilt helt uten tilsatt sukker!

Du får altså et ”alt-i-ett-produkt” i vår nye Pre workout. Vi anbefaler Pre workout til alle former for fysisk aktivitet hvor du virkelig har behov for å gi alt du kan – det kan være i forbindelse med en ekstra hard treningsøkt, en ny personlig rekord eller naturligvis bare hvis du mangler motivasjon før du skal i gang med hard trening.

Vær oppmerksom på at produktet inneholder de maksimale mengdene av koffein og beta-alanin som er tillatt av Helsedirektoratet, og at du derfor bør finne og ta hensyn til din egen toleranse for produktet. Vi anbefaler ikke at du bruker produktet i mer enn 14 dager om gangen etterfulgt av ca. 1 ukes pause for å gjenopprette kroppens toleransenivåer.

Alt du har bruk for til ditt livs beste trening

• L-Leucin
• L-Isoleucin
• L-Valin
• L-Arginin
• Citrulin malat
• Beta-alanin
• Koffein
• L-Tyrosin

Smak og funksjonalitet

Vi har virkelig satt produktutviklingen på prøve, men vi har lykkes i å finne 4 fullstendig fantastiske smaksvarianter som uovertruffent og uten tvil maskerer bismaken fra de rene og konsentrerte ingrediensene – og det helt uten å tilsette et eneste gram sukker! De 4 lekre smaksvariantene er Cola, Cactus & Lime, Blue Raspberry og Solbær/Blackcurrant.

Vi bruker kun 100 % rene og konsentrerte ingredienser og tilsetter ingen fyllstoffer eller sukker. Du kan derfor med god samvittighet innta vår Pre workout – de eneste kaloriene du får her kommer nemlig fra aminosyrene/proteinene.

Dosering

Vi anbefaler at du blander en toppet scoop (ca. 6 gram) med 250-300 ml vann. Du kan imidlertid med fordel eksperimentere med dine egne preferanser hvis du ønsker en sterkere smak på drikken.

Innta maksimalt 1 scoop pr. servering. Bør ikke inntas av barn eller gravide.

 

SKU: bodylab-pwo-200g EAN: I/A SKU2: I/A