Er du en fan av italiensk mat, men for mye karbohydrater i hvetepasta og ønsket om å gå ned i vekt holder deg unna tradisjonelle retter? Møt den perfekte erstatningen for hvetespaghetti - glutenfri svartbønneproteinpasta.
Denne sorte bønne-spaghettien inneholder ikke så mye karbohydrater som hvetevarianter av pasta, og gir i tillegg kroppen enorme mengder protein og fiber. Takket være dette bidrar det til å støtte hele kroppens funksjon - det bygger og støtter muskler, øker stoffskiftet og hjelper i kampen mot ekstra kilo, og regulerer også arbeidet til fordøyelsessystemet. Den kan også konsumeres av personer som lider av cøliaki, siden det er helt glutenfritt.
Næringsinnhold
per 100 g
Energi
1385 kJ / 330 kcal
Fett - hvorav mettet
5,1 g 1,1 g
Karbohydrater - hvorav sukkerarter
18 g 9,9 g
Kostfiber
21 g
Protein
43 g
Salt
0,2 g
Jern
11,2 mg (80 % av RI)
Ingredienser: Økologiske svarte soyabønner, vann.
Allergener: Inneholder soya.
NB: Innholdet kan endre seg, les på pakken for oppdatert informasjon.