Lavkarbo & Matglede


399 kr

Tomt på lager

Lavkarbo er ikke bare et kosthold som smaker veldig godt, det hjelper deg å forbrenne fett og styrker immunforsvaret ditt. Hormonbalansen blir bedre, og spiser deg til bedre helse. Denne kokeboken inneholder alt du trenger for å gå i gang med lavkarbo. Forfatteren, lege og spesialist i allmenn medisin, Annika Dahlqvist har solgt 300 000 bøker i Sverige. Lavkarbo er kommet for å bli!

Lavkarbo er i vinden som aldri før – nå kan du også oppdage hvorfor dette kostholdet er så populært. Er du overvektig, vil du få hjelp til å gå ned i vekt – med god mat!

I Matglede med lavkarbo viser en av Sveriges mest kjente og modigste leger, Annika Dahlqvist deg akkurat hvordan du lager sunn og god mat som du kan spise hver dag. Sammen med kokken Maria Höglund, som også er sykepleier og matblogger, byr de på sunne, naturlige og velsmakende oppskrifter. Dette er en kokebok med skandinavisk lavkarbo, med helt vanlig mat, men karbohydratene (sukker og stivelse), er byttet ut med sunt naturlig fett, og gode råvarer.

Denne boken har slått alle rekorder i Sverige; lavkarbo og LCHF (Low Carb High Fat) dominerer fullstendig, og som første vestlige land har Sverige stoppet økningen i folkefedmen. Med lavkarbo klarer kroppen å bruke egne fettreserver som energi, og da får du en sunnere, sterkere og slankere kropp.