LEVITY Levitate CloudMax (S02) Green/Grey

5000+ solgte750 kr rabatt
1955 vurderinger

449 kr


Green/Grey

Hvordan bli medlem?
Bli medlem i kassen ved et enkelt tastetrykk!

Nullstill

Vi pakker og sender innen 2 virkedager fra bestillingsdato!Levitys løpesko bytter navn.

CloudMax’ tid var god, men det er nå tid for neste generasjons løpeskoen: Levitate. Skoenes forpakning og merking forblir helt lik som CloudMax S02, bare navnet endres.

CloudMax S02 fra LEVITY - Nå tilgjengelig i AW21/22 farger!

Nye CloudMax er her! Den nye versjonen av en av Norges mest solgte sko - Levity CloudMax - gjør fotavtrykket enda mykere enn forgjengeren.

Oppfølgeren i CloudMax-serien har fått sitt redesign basert på tusenvis av tilbakemeldinger fra våre kunder. Basert på feedbacken vi har fått, har vi nå laget skoen enda lettere og mykere med en forbedret overflate i meshmateriale.

Den unike teknologien i Levity Cloudmax S02 gjør skoen perfekt for løpere i nybegynnerfasen, eller for de som står mye på jobb og har lange arbeidsdager. En lett mellomsåle i skum gjør at tyngden, praktisk talt, forsvinner under føttene.

Skoen er lettere og puster enda bedre enn førstegenerasjons Cloudmax. S02 har nytt design som gjør skoene behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser bra ut når du bruker de.

Du finner denne skoen i både hvit og sort, med det særegne, hvite CloudMax sålen som har fått svært mange gode tilbakemeldinger for både utseende og funksjon.

Egenskaper:

  • Løpesko
  • Overdelen i mesh gir lett pusteevne
  • Reduserer vekten i hvert fotavtrykk
  • Fremhevet hel for full komfort
  • Forbedret demping i CloudMax sålen
  • Utviklet for nye løpere og aktive yrker

Følg vaskeinstruksene som følger med produktet.

Hæl-til-tå dropp:

Størrelse / Dropp:
34/ 11 mm
35/ 11,3 mm
36/ 11,3 mm
37/ 11,3 mm
38/ 11,6 mm
39/ 11,6 mm
40/ 11,6 mm
41/ 12 mm
42/ 12 mm
43/ 12 mm
44/ 12,3 mm
45/ 12,3 mm
46/ 12,3 mm

Running - alt innen løpeklær for barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A