LEVITY

Levitate (S02) Black/ Black & White (2-Mixpack)

700+ solgte499 kr rabatt
(3458)

899 kr


Black/ Black & White (2-Mixpack)

LEVITY Levitate (S02) White

LEVITY Levitate (S02) Black/ Black

På lager


To par fantastisk gode sko til superpris!

Levitys løpesko bytter navn.

CloudMax’ tid var god, men det er nå tid for neste generasjons løpeskoen: Levitate. Skoenes forpakning og merking forblir helt lik som CloudMax S02, bare navnet endres. 

Nye CloudMax er her! Den nye versjonen av en av Norges mest solgte sko - Levity CloudMax - gjør fotavtrykket enda mykere enn forgjengeren.

Oppfølgeren i CloudMax-serien har fått sitt redesign basert på tusenvis av tilbakemeldinger fra våre kunder. Basert på feedbacken vi har fått, har vi nå laget skoen enda lettere og mykere med en forbedret overflate i meshmateriale.

Den unike teknologien i Levity Cloudmax S02 gjør skoen perfekt for løpere i nybegynnerfasen, eller for de som står mye på jobb og har lange arbeidsdager. En lett mellomsåle i skum gjør at tyngden, praktisk talt, forsvinner under føttene.

Skoen er lettere og puster enda bedre enn førstegenerasjons Cloudmax. S02 har nytt design som gjør skoene behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser bra ut når du bruker de.

Du finner denne skoen i både hvit og sort, med det særegne, hvite CloudMax sålen som har fått svært mange gode tilbakemeldinger for både utseende og funksjon.

Funksjoner:

  • Løpesko
  • Overdelen i mesh gir lett pusteevne
  • Reduserer vekten i hvert fotavtrykk
  • Fremhevet hel for full komfort
  • Forbedret demping i CloudMax sålen
  • Utviklet for nye løpere og aktive yrker

Følg vaskeinstruksene som følger med produktet.

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: nhgv2-10215356