LEVITY

Levitate (S02) White

61700+ solgte
(3024)

499 kr


White

40% på løpeklær!

–> Sjekk tilbudene her <–


Alt du trenger for å løpe ute!

Nullstill

Farge
Farge: Hvit
Mønster: Solid

Levitys løpesko bytter navn.

Det er nå tid for neste generasjons løpeskoen: Levitate. Skoenes forpakning og merking forblir helt lik som forrige modell, bare navnet endres.

Levitate S02 fra LEVITY

Nye Levitate er her! Den nye versjonen av en av Norges mest solgte sko - Levity Levitate gjør fotavtrykket enda mykere enn forgjengeren. 

Oppfølgeren i Levitate-serien har fått sitt re-design basert på tusenvis av tilbakemeldinger fra våre brukere. Basert på viktig og god feedback fra våre kunder har vi laget en enda lettere og mykere sko med en forbedret overflate i mesh. 

Den unike teknologien i Levity Levitate S02 gjør skoen perfekt til nye løpere, eller for lange arbeidsdager. Bruksområdene er mange!. En lett mellomsåle i skum gjør at tyngden praktisk talt forsvinner under føttene. 

Skoen er lettere og puster enda bedre enn førstegenerasjons Levitate. S02 har nytt design og pustende mesh på oversiden, som gjør den behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser ekstremt bra ut med den!

Du finner denne skoen i flere farger, med den ikoniske hvite Levitate sålen. 

Vi har testet Levitate opp mot tre andre populære skomodeller i Norge, les mer her

Egenskaper:

  • Overdelen i mesh gir lett pusteevne
  • Reduserer vekten i hvert fotavtrykk
  • Fremhevet hel - for full komfort
  • Med forbedret demping, i den ikoniske Levitate sålen.
  • Utviklet for nye løpere og aktive yrker 

Hæl-til-tå dropp:

Størrelse / Dropp:
34/ 11 mm
35/ 11,3 mm
36/ 11,3 mm
37/ 11,3 mm
38/ 11,6 mm
39/ 11,6 mm
40/ 11,6 mm
41/ 12 mm
42/ 12 mm
43/ 12 mm
44/ 12,3 mm
45/ 12,3 mm
46/ 12,3 mm

Running - alt innen løpeklær for både barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

SKU: LV-06390-1 EAN: I/A SKU2: I/A