LEVITY

Levitate (S02) Black

52000+ solgte
(3460)

699 kr


Black

Nullstill

Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid

Levitys løpesko bytter navn.

Det er nå tid for neste generasjons løpeskoen: Levitate. Skoenes forpakning og merking forblir helt lik som forrige modell, bare navnet endres.

Levitate S02 fra LEVITY - Nå tilgjengelig i AW21/22 farger!

Nye Levitate er her! Den nye versjonen av en av Norges mest solgte sko - Levity Levitate - gjør fotavtrykket enda mykere enn forgjengeren.

Oppfølgeren i Levitate-serien har fått sitt redesign basert på tusenvis av tilbakemeldinger fra våre kunder. Basert på feedbacken vi har fått, har vi nå laget skoen enda lettere og mykere med en forbedret overflate i meshmateriale.

Den unike teknologien i Levitate S02 gjør skoen perfekt for løpere i nybegynnerfasen, eller for de som står mye på jobb og har lange arbeidsdager. En lett mellomsåle i skum gjør at tyngden, praktisk talt, forsvinner under føttene.

Skoen er lettere og puster enda bedre enn førstegenerasjons Levitate. S02 har nytt design som gjør skoene behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser bra ut når du bruker de.

Du finner denne skoen i både hvit og sort, med det særegne, hvite Levitate sålen som har fått svært mange gode tilbakemeldinger for både utseende og funksjon.

Vi har testet Levitate opp mot tre andre populære skomodeller i Norge, les mer her

Funksjoner:

  • Løpesko
  • Overdelen i mesh gir lett pusteevne
  • Reduserer vekten i hvert fotavtrykk
  • Fremhevet hel for full komfort
  • Forbedret demping i Levitate sålen
  • Utviklet for nye løpere og aktive yrker
  • Hæl-til-tå dropp: 6 mm

Følg vaskeinstruksene som følger med produktet.

Hæl-til-tå dropp:

Størrelse / Dropp:
34/ 11 mm
35/ 11,3 mm
36/ 11,3 mm
37/ 11,3 mm
38/ 11,6 mm
39/ 11,6 mm
40/ 11,6 mm
41/ 12 mm
42/ 12 mm
43/ 12 mm
44/ 12,3 mm
45/ 12,3 mm
46/ 12,3 mm

Running - alt innen løpeklær for barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

SKU: LV-06379-1 EAN: I/A SKU2: I/A