LEVITY

Levitate (S02) White/Blue

Nyhet
(3949)

699 kr


Levitate (S02) White/Blue
Nullstill

Farge
Farge: Blå, Svart

En av Norges mest solgte sko: Levitate S02 fra LEVITY

Den unike teknologien i Levitate gjør skoen perfekt til nye løpere, eller for lange arbeidsdager. Bruksområdene er mange! En lett mellomsåle i skum gjør at tyngden praktisk talt forsvinner under føttene.

Skoen er lett og puster enda bedre enn førstegenerasjons Levitate. Levitate S02 har et stilrent design med pustende mesh på oversiden som gjør den behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser ekstremt bra ut med den!

Du finner denne skoen i flere farger.

Vi har testet Levitate opp mot tre andre populære skomodeller i Norge, les mer her

Egenskaper:

  • Overdelen i mesh gir lett pusteevne
  • Reduserer vekten i hvert fotavtrykk
  • Fremhevet hel - for full komfort
  • Med forbedret demping, i den ikoniske Levitate sålen.
  • Utviklet for nye løpere og aktive yrker

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Running - alt innen løpeklær for både dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

 

SKU: LV-20497 EAN: I/A SKU2: I/A