LEVITY Premium Fitness – Door Gym

2900+ solgte
39 vurderinger

299 kr inkl. mva.RABATTKODEN GODJUL GIR INNTIL 40%
På over 5000 produkter – sjekk merkingen!

På lager


Lekkert doorgym av høy kvalitet for effektiv og funksjonell styrketrening fra Levity!

Door Gym fra Levity

LEVITY Door Gym er det ultimate treningsredskapet for deg som vil trene kroppsvektøvelser i hjemmet. Doorgymmet henges enkelt i døråpningen og holdes på plass ved hjelp av brukerens vekt.

LEVITY Door Gym er spesielt egnet for ulike hangupsøvelser og kroppshevinger. Trapeset har en rekke grepsmuligheter som gjør at du kan fokusere på de brede ryggmusklene ved å holde et bredt grep, eller på biceps ved å holde smalt. Brukt som stativ for pushups og tricepspress, gir trapeset mange muligheter for å trene brystmuskulaturen, skuldre og armer.

Doorgymmet egner seg for hangups, ryggtrening, brysttrening, biceps, triceps og magetrening dersom man låser det forhøyde i døren.

Egenskaper:

- Enkelt i bruk
- Profesjonell kvalitet
- Enkelt oppheng uten fester, og fjernes like raskt
- Passer alle standard døråpninger opptil 90 cm
- Skånsom mot veggflate og dørkarmer
- Behagelig håndtak i sort mosegummi
- Maksimal brukervekt 140 kg
- Egenvekt 1,7 kg

LEVITY Door Gym er fremstilt av solide materialer med høy kvalitet. Rørkonstruksjonen gjør det mulig å kombinere lav vekt med svært god stabilitet. Dette gir trygghet under tøffe treningsøkter.

Med LEVITY Door Gym har du muligheten til å trene øvelser som ellers er utfordrende å få til uten tilgang til treningsstudio. Apparatet egner seg både for mosjonister og erfarne idrettsutøvere.

Last ned monteringsanvisning her:
LEVITY Door Gym - monteringsanvisning

SKU: 400-400027 EAN: 5701000023444