LEVITY Fitness Core Wheel – black

Spar 200 kr

399 kr 199 kr

På lager

Lekkert magehjul for effektiv trening av mage, rygg og armer

Effektiv trening av mage og rygg
LEVITY Fitness Core Wheel er et magehjul av høy kvalitet perfekt for utfordrende treningsøkter for styrke og stabiliseringsmuskulatur.

Magehjul brukes til funksjonell styrketrening ved å rulle frem og tilbake mens magemusklene jobber aktivt for å stabilisere.

– Bred gummiflate i antisklimateriale gir behagelig og myk bevegelse
– Neoprene håndtak for sikkert grep selv med fuktige hender
– Varier motstanden enkelt ved å støtte knærne mot underlaget
– Effektiv trening av mage/korsrygg

Sterk bukmuskulatur kan forebygge ryggplager
Sterk bukmuskulatur er viktig for å forebygge ryggplager og kan bidra til bedre kroppsholdning. LEVITY Fitness Core Wheel egner seg derfor svært godt til både mosjonister og idrettsutøvere som vil gi et ekstra boost til magetreningen.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

LEVITY Premium Fitness

LEVITY premium fitness kategoribanner_06

Levity Premium Fitness er anerkjent for treningsutstyr av høy kvalitet skreddersydd for yoga, fitness og funksjonell trening/crossfit. Enkelt og funksjonelt design som legger til rette for effektiv trening i trygge omgivelser. Under utviklingen av produktene fokuseres det på bærekraftig produksjon, og designprosessen har som mål å utvikle produkter som stimulerer til harmoni, velvære og bevegelsesfrihet samtidig som utstyret tåler røff behandling.. Resultatet er en stilren og ergonomisk utforming som gjør Levity til et naturlig valg for dem som ønsker treningsutstyr som både ser bra ut og motiverer til lystbetont trening!

Vis alt fra LEVITY Premium Fitness