LEVITY

Power I White – Vektløftersko

4700+ solgte
(95)

799 kr


White - Vektløftersko
Nullstill

Farge
Farge: Hvit
Mønster: Solid

Power I - Vektløfter sko for nybegynner eller viderekommende

Levity Power I er en vektløftersko for både deg med og uten erfaring med vekter. Skoens såle er designet for å tåle vekt opptil 4.000 kg(!), samtidig som skoens brede festestropper gir deg en sikker støtte. 

Den brede og helt stive hælen gir god stabilitet kombinert med en gummi yttersåle for optimalt og slitesterkt feste. Skoen gir god kraftoverføring fra bakken ved eksplosive bevegelser.

Størrelser rundt 37: Hel/Tå = 24mm - 4,2mm = 19,8mm
Størrelser rundt 41: Hel/Tå = 25mm - 4,5mm = 20,5mm

Levitys "L"-logo på hælen.

Funksjoner: 

  • Tåler 4.000 kg
  • Festestropper
  • Stiv såle
  • Slitesterk
  • Gir godt feste mot bakken

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Tilbakemeldingene som har kommet inn fra våre kunder når de har brukt skoene har vært sentrale i utviklingsprosessen for å øke nivået på skoene ytterligere. Og det er de som har muliggjort neste generasjon av Levity sko.

 

SKU: LV-02519 EAN: I/A SKU2: I/A