Å artsbestemme sopp kan være vanskelig for den vanlige sopp-plukker. Matsopper fokuserer på de riktig gode matsoppene - de fleste også vanlig forekommende – og hjelper deg til å øke dine samlemuligheter.
Hvilke kan man plukke? Kantareller, steinsopp og traktkantarell sier seg selv. Men i landet vårt er det mange andre matsopper som det er verdt å plukke. Flere av dem er i klasse med den fineste steinsoppen. I Matsopper presenteres 40 samleverdige arter – alle sikre å plukke og gode å spise. Hvorfor ikke gå ut i soppskogen og begynne å plukke brunskrubb, mild gulkremle og sotvokssopp?
Oversiktsbilder viser soppene i sine naturlige miljøer, akkurat slik man møter dem i skogen, men også detaljbilder som gjør identifiseringen enklere.
Forfattere: Barbro Forsberg, Stefan Lindberg
 Oversetter: Leif Ryvarden
 Utgivelsesår: 2018
 224 sider
 1. utgave
 Bokmål


