Monster Supersnacks

Monster Core Protein Bar – Tasty Coconut 45g

106400+ solgtekr rabatt
(189)

22 kr


45g

40% på løpeklær!

–> Sjekk tilbudene her <–


Alt du trenger for å løpe ute!

På lager


  • Best før: 3. mars 2024

Sinnsyk god proteinbar med deilig kokosnøtt, vitamin C, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B9 og helse 30 % proteiner, best av alt, kun 0,9 gram sukker per bar!

Her har du en skikkelig velsmakende proteinbar med 30 % proteiner og smaken av deilig kokosnøtt. Kun 0,9 gram sukker.

Denne baren har en unik konsistens som folk elsker, det er vansklig å beskrive med ord, det er noe du bør prøve. Men kosistensen er unik, det er ikke som andre kokosnøttsjokolader, det er litt seigt og smaker himmelsk.

Passer svært godt for folk som trenger litt "muskelmat", for å bidra i søken om økt muskelmasse. Men passer for både barn og voksne som ser etter sunnere alternativ til sjokolade. Derfor kan du med fordel nyte denne deilige godbiten når du har tenkt å sette på en film og nyte kvelden sammen med noen gode venner.

Egenskaper:

  • Smaken av kokosnøtt
  • Vitaminblanding: vitamin C, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B9
  • Kun 166 kcal per bar!
  • 30 % proteiner!
  • Kun 0,9 gram sukker per bar
  • Ikke tilsatt sukker!

Monster Core Protein Bars er en proteinbar til knallpris som et alternativ til Monster Premium Protein Bars! Smaken er fremdeles fantastisk smak, men barene er litt enklere laget og man får hele 16 barer til en knallpris!

Monster Core Protein Bars kommer i fire smaker, Salty Caramel, Coconut Sensation, Double Chocolate og Cookies & Cream og du kommer til å elske alle fire!

Ønsker du den ultimate smaksopplevelse og sannsynligvis verdens beste proteinbar? I så fall anbefaler vi fremdeles Monster Premium Proteinbar og Monster Premium Hvit Proteinbar!

NæringsinnholdPer bar (45g)
Energi (kcal)175
Fett (g)7.9
mettet (g)6.8
Karbohydrater (g)13
sukkerarter (g)1.0
polyoler (g)11
Protein (g)
Fiber(g)
13.5
6.8
Salt (g)0.06

Ingredienser:  Proteinblanding (myseproteiner, soyaproteiner, melkeproteinisolat, kollagenpeptider), fruktooligosakkarider, sjokoladebelegg (søtningsmiddel (maltitol), kokosfett, kakaopulver, emulgator (rapsolje), naturlig aroma), fuktgiver (glyserol),sorbitol, kokosolje, emulgator(rapslecitin), naturlig aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer). Kan inneholde spor av gluten, peanøtter.

Advarsel:

Kan virke avførende ved større inntak.

SKU: NHG-9D6D-0388-833B EAN: 7090046139423