Monster Proteinbar 12x55g – MÅ SMAKES!

16100+ solgte111 kr rabatt
452 vurderinger

360 kr 249 kr inkl. mva.


12x55g - MÅ SMAKES!
På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: august 1, 2020

Liker du Monster Proteinbar? Har du prøvd den nye smaken – Hvit Sjokolade og Salt Karamell? Den er om mulig ENDA bedre! 😀

Monster Proteinbar med smak av karamell, peanøtt og vanilje

«Fy f*** denne var sjukt digg! Kan jeg få ta med noen hjem?»

Det over er faktisk et ekte sitat fra en av produkttesterne! Dessverre kunne hun ikke det siden vi da kun hadde noen få smaksprøver, men NÅ er jaggu årets råeste proteinbarnyhet her:

Monster Proteinbar er uten tilsatt sukker og er den desidert beste proteinbaren innenfor Norges grenser – faktisk tør vi påstå at den ikke bare er den beste proteinbaren, den beste sjokoldebaren, for den slags skyld, det mest utsøkte produktet i Norges land. Den er også klart bedre enn ferske jordbær, pinnekjøtt, pizza og kjøttkaker tilsammen!

Produktbeskrivelsen fortsetter under bildet.

Når noe virker for godt til å være for sant, så er det som regel det – men ikke denne gangen! I 2017 stengte vi alle våre forskere inne på laben og sa at de ikke fikk slippe ut igjen før de hadde utviklet en proteinbar med fantastisk smak, uten tilsatt sukker og med minst 20 gram proteiner per bar. Vi krevde et produkt som ikke bare skilte seg ut fra resten, men som var så unikt at man aldri noengang ville gå tilbake til tidligere produkter – vi ville skape et historisk skille, som overgangen fra svart/hvitt-tv til farge-tv!

Når de slapp ut igjen etter syv måneder var vår ledelse spent på hva de hadde fått til, og de ble ikke skuffet. Rent visuelt var baren en fryd for øyet – slank og med rene linjer, men på samme tid pirrende og utfordrende. Dette var en proteinbar som kunne glidd inn i alle settinger, fra prestesønnens konfirmasjon til nachspiel etter rapkonsert.

Produktbeskrivelsen fortsetter under bildet.

Etter en ærbødig stillhet hvor ledelsen alle smakte en bit hver, brøt en ut i gråt over følelsene smaken vekket hos vedkommende. Flere uttrykte at norsk som språk ikke inneholdt nok ord til å beskrive smaken – man måtte inneha et shakespearsk vokabular for yte den rettferdighet.

Men det er som kjent det indre som teller, nærmere bestemt næringsinnholdet. Derfor inneholder baren kun 1.7 gram sukkerarter, med opphav fra melken som er benyttet i ingrediensene, og fremdeles er den mirakuløst søt og god. Smak er en ting, men like viktig i en bar som denne er proteinene og dette er det overflod av. Vi snakker hele 22 gram protein – ikke usle 20 gram som man ofte er vant til fra lignende produkter.

Og, best av alt, det totale reelle kaloriinnholdet er under 200 kalorier per bar! Merk at vi i følge norsk regelverk må oppgi kaloriinnholdet til 214 kalorier – men da maltitol som er den primære karbohydratkilden i baren kun inneholder halvparten så mye kalorier per gram som sukker, er det effektive kaloriinnholdet 20-25 kalorier mindre, dvs omtrent 190!

  • Ikke tilsatt sukker
  • 22 gram proteiner per bar
  • Effektivt ca 190 kalorier per bar
  • Eksepsjonell smak

Næringsinnhold pr. proteinbar

NæringsinnholdPer Proteinbar
Energi (kJ)894
Energi (kcal)218 (effektivt ca 190)
Fett (g)8,8
hvorav mettet (g)4,5
Karbohydrater (g)15
hvorav sukkerarter (g)1,9
hvorav polyoler (g)12
Proteiner (g)22
Natrium (mg)205

Næringsinnhold pr. 100 gram

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kJ)1625
Energi (kcal)389
Fett (g)16
hvorav mettet (g)8,1
Karbohydrater (g)27
hvorav sukkerarter (g)3,4
hvorav polyoler (g)22
Proteiner (g)39
Natrium (mg)372

Næringsinnhold: Melkesjokolade med søtningsmiddel (28%) (søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), aroma), melkeproteiner, kollagenpeptider, fuktighetsbevarer (glyserol), soyaprotein, oligofruktose, fyllemiddel (polydextrose), peanøtter (4.4%), fettredusert kakaopulver, tapiokastivelse, palmeolje, salt, kakaosmør, emulgator (soyalecitin), smakstilsetning, søtningsmiddel (sukralose)