LEVITY

NHG Street Black

1000+ solgte150 kr rabatt
(51)

199 kr


Black
Nullstill

Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid

Vanvittig kule sneakers. Disse sneakersene er clean, designet for å kunne brukes i hverdagen, eller på fest.

Levity har designet disse street sneakersene for å dekke dine behov, enten du går rundt i byen hele dagen eller sitter på møter og drar på kunstutstilling; NHG Street gir overlegen passform, holdbarhet, støtte og konstruksjon. Du vil merke forskjellen umiddelbart - og på slutten av en intens fottur eller etter å ha gått et dusin kvartaler oppover byen, vil du fortsette å sette pris på disse skoene.

Overflaten er glatt og stilren, uten merking eller synlige perforerte hull. Lissene er brede og flate, det gir en klassisk look. Og sålen er gummibasert og tykk, du får gripesikker og god demping i sålen.

Disse skoene passer ethvert antrekk - klassisk utseende gjør dem til et godt valg når du skal finne gode sko. Og designet og kvaliteten er overlegen.

Egenskaper:

  • Klassiske, stilrene trainers
  • Normal passform
  • Overflaten er glatt og stilren
  • Uten merking eller synlige perforerte hull
  • Lissene er brede og flate
  • Sålen er gummibasert og tykk (ikke chunky)
  • Gripesikker og god demping i sålen

Størrelsesguide: Som et av våre bærekraftstiltak ønsker vi å gi deg som kunde den beste muligheten for å velge riktig størrelse på de nye skoene dine. Det kan være vanskelig å velge riktig størrelse på sko, spesielt når det handles på nett. For å unngå mest mulig bomkjøp og retur, har vi målt størrelsen på innersålen på skoene våre og lagt målene inn i skostørrelseguiden som du finner rett over feltet hvor du velger skostørrelsen din. Merk at våre mål ikke vil stemme med hva som står på skoesken du mottar. Husk at hvis du måler føttene dine må du beregne litt ekstra plass, det beste er å måle innersålen på et par sko som passer deg godt fra før. Små variasjoner kan forekomme.

Følg vaskeinstruksene som følger med skoene.

SKU: LV-19336 EAN: I/A SKU2: I/A