Ombu – Norsk Energidrikk 330ml

3 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloOMBU er laget av grønn asiatisk kombucha te og inneholder bare naturlige ingredienser.

Det betyr null sukker, konserveringsmidler, kunstig søtning, fargestoffer eller annet skvip.

OMBU er utviklet som et opprør mot fake skvip og manglende innovasjon blant energidrikkene. Hvorfor må «alt» som er digg være usunt?

Vi har blitt mer opptatt av hva vi får i oss, og det mangler ærlige, sunne og nyttige alternativer i norske drikkevarehyller. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og bestemte oss for å ta saken i egne hender. OMBU er en sunn og digg drikk som gjør deg våken, noe du kan drikke med god samvittighet. Debio-godkjent økologisk og laget av asiatisk grønn kombucha-té. Helt sukkerfri og uten kunstig søtning. Ingen fargestoffer. Ingen konserveringsmidler. Ingen e-stoffer. Null tull og bare god energi.

HVORDAN GJØR OMBU DEG VÅKEN?

For å gjøre deg våken har vi brukt nøye utvalgte ingredienser fra naturlige kilder. OMBU inneholder omtrent en kaffekopp med koffein, og koffeinet vi bruker er ekstrahert fra grønne kaffebønner. I tillegg har vi lagt til Acerola, som er en frukt fra Amazonas i Sør-Amerika. Den er en av naturens største kilder til vitamin C, og drikker du én OMBU har du faktisk dekket halve dagsbehovet ditt.

Næringsinnhold OMBU pr 100ml:
Energi: 2 kalorier/10kj
Fett: 0g
Hvorav mettet fett: 0g
Karbohydrat: 0,6g
Hvorav sukkerarter: 0g
Protein: 0g
Salt: 0g
Vitamin C: 13mg (en boks inneholder 52% av dagsbehovet)

 

Ingredienser Tropiske frukter:
Vann, sitronjuicekonsentrat, naturlig aroma, konsentrert stevia te infusjon, koffein 45mg, gulrotjuicekonsentrat, grønn te, kombuchakultur, acerola 41mg.

Kun økologiske ingredienser.

Ingredienser Frisk sitrus:
Vann, sitronjuicekonsentrat, konsentrert stevia te infusjon, koffein 45mg, grønn te, naturlig aroma, kombuchakultur, acerola 37mg.

Kun økologiske ingredienser.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A