Spis deg ned i vekt – uten å sulte


299 kr 199 kr

1 2 3 5 10
Tomt på lager

Spis deg ned i vekt – uten å sulte. Bare med god mat på bordet. Skaldemans budskap er viktig: du må få fyr på fettforbrenningsovnen, før du begynner med trening hvis du skal ned i vekt. Han vet hva han snakker om – så hent inspirasjonen og oppskriften i denne banebrytende boken! NÅ PÅ TILBUD – KR 99!

Den svenske journalisten Sten Sture Skaldeman har spist seg vekk fra sykdom og overvekt. Det har vært en hyggelig og smakfull lavkarbo-reise.

I mange år fulgte han de offentlige kostholdsrådene som anbefalte grønt og magert, brød og poteter, og til slutt viste vekten 140 kilo. Han bestemte seg for å gjøre det helt motsatte og begynte å spise mer protein og naturlig fett. Ved å gå over til den naturlig lavkarbo-maten – uten sukker og stivelse – gjenvant Skaldeman helsen og slanket bort over 65 kilo.

Skaldeman har tusenvis av fans i Norge, og stadig flere får øynene opp for hans metode. Med dette kostholdet forbedrer du helsen din, starter fettforbrenningen og får tilbake energien. Det er enkelt å følge lavkarbo, du slipper å gå sulten og du får spise naturlig og god mat.
”Jeg har fulgt Skaldemans filosofi i tre måneder, og har gått ned 24 kilo! Fysikken og energien er bedre og ryggsmertene mindre. Blodsukkeret holder seg stabilt, søthungeren er forsvunnet og humøret er blitt mye bedre. Jeg har bare positive erfaringer med dette kostholdet – en stor takk til Sten Sture Skaldeman!”
Benedikte (29), Tromsø

”Ved siden av å presentere usminkede sannheter om ledende ”slankeeksperter” og deres syn på kosthold, er boka så klar, og full av ironiske og skarpsindige betraktninger at den er en fornøyelse å lese”.
Dag Viljen Poleszynski, ernæringsfysiolog og ansvarlig redaktør for helsemagasinet VOF.

”Har brukt Skaldemans oppskrift i 7 uker nå og det eneste jeg kan si er et rungende positivt hurra! Jeg er en mann på 42 år, med en BMI på over 30, og jeg har prøvd alle verdens tenkelige dietter uten noen som helst form for resultater. Masse mosjon har også vært en ingrediens i disse diettene, men ingenting fungerte før nå. De som kritiserer Skaldeman og hans likesinnede vet ikke hva de gjør, dette er den eneste form for slankekur som VIRKELIG funker. Sukkersuget forsvant etter en uke, og nå tenker jeg ikke på det engang. Vekta går jevnt og trutt nedover, blodverdiene er blitt normale og blodtrykket har gått ned. Legen min sier han ikke kan forstå hvordan dette er mulig med alt det fettet jeg stapper i meg, noe som beviser hvor mye uvitenhet det er blant enkelte. Nå ser livet bare lyst ut! Hilsen en positiv slanker.”
hentet fra nettdebatt på db.no/helse

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.