Funksjonell Mat Sukrin+ 250g
- Best før: oktober 31, 2022
Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!
- Dobbelt så søtt som sukker
- 100% naturlig
- 0 kalorier
- 0 karbohydrater
- Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
- Konsistens som strøsukker
Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i mange typer bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken. Det er viktig å huske på at mengden Sukrin+ ikke bør utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin+. Dette utgjør da 10% av totalvekten, og går helt fint. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin+ med sukker eller et annet søtstoff.
Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Både utvinningen av søtstoffene, og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin+
Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Når vi smelter Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall oppstår en god effekt, ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.