Funksjonell Mat Sunn Sjokoladekake uten sukker
- Best før: april 30, 2022
Storforbruker? Sjekk vårt pakketilbud for 25% rabatt 🙂
Ferdig miks til sunn og nydelig sjokoladekake!
- 40% mindre kalorier
- 75% mindre karbohydrater
- 10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
- Dobbelt så mye protein
- Uten tilsatt sukker
Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet er erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med lav GI og færre kalorier og karbohydrater.
Tilberedning:
– Tøm kakemiksen i en stor bolle, og tilsett 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje, f.eks. rapsolje.
– Bland godt sammen. Ha røren i en rund form med diameter 24cm.
– Stekes ved 175 grader i ca 25-30 minutter, midt i ovnen.
Nettovekt: 410 g. Gir ca 850 g ferdig kake.
Ingredienser:
Hvetemel, erytritol (Sukrin®), fettredusert mandelmel, 7 % kakao, modifisert potetstivelse, FiberFin (naturlig resistent stivelse fra mais), fiber (fra sikori og potet), bakepulver: bikarbonat og difosfat,hvetegluten, salt, emulgator: mono- og diglyserider, aroma, surhetsregulerende middel: sitronsyre, stabilisator: xanthangummi, søtstoff: sukralose.