©Stig Jarnes - www.stigjarnes.comLavkarbo brød
©Stig Jarnes – www.stigjarnes.com
1-4 dager levering

Sunnere Fiberbrød 250g

11% rabatt

54 kr 48 kr

På lager

Storforbruker? Sjekk vårt pakketilbud for 25% rabatt :)

  • Kun 1 g karbohydrat per skive!
  • Uten gluten, melk og gjær
  • Enkelt å lage, ingen elting nødvendig
  • Metter lenge

Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da er dette det perfekte brødet for deg. Med denne brødmixen kan du bake ditt eget lavkarbobrød helt uten gluten, melk og gjær. En skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber. Dette er 36% mindre kalorier, 94% mindre karbohydrater og over 4 ganger så mye fiber som i vanlig grovbrød. Det høye fiberinnholdet gjør at brødet holder deg mett lenge.

Brødmixen skal kun blandes med vann, og deretter stekes i den medfølgende brødformen. Brødet er saftig og smakfullt, smuler ikke, og holder seg ferskt i flere dager. Det egner seg også svært godt for frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Tilberedning:

– Sett stekeovnen på 175 grader.
– Ha posens innhold over i en bolle, og tilsett 3 dl vann.
– Bland godt og ha deigen over i den medfølgende formen. Om du ønsker kan du strø på litt frø, for eksempel solsikkefrø eller gresskarkjerner.

Stek brødet i ca. 60-70 minutter på nederste rille. Ta brødet ut av formen og avkjøl helt på rist, uten tildekking.

Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.

brodmixsolsikkefrofunksjonellmat

Lavkarbo brød
Foto: Lene Orvik

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Funksjonell Mat

Funksjonell Mat AS er en norsk bedrift som siden 2007 har tilbudt innovative og velsmakende produkter som gjør det enklere å leve sunt. Alle produktene er basert på naturlig ingredienser og er utviklet i Norge av deres egne produktutviklere. Etterspørselen etter funksjonell mat fra Norge har økt enormt de siste årene og Funksjonell Mat leverer nå norskutviklet mat til de fleste land i Europa. Funksjonell Mat er også Gasellebedrift.

Vis alt fra Funksjonell Mat