Gresskarkjerner fra Kina. Gresskarkjerner, eller gresskarfrø, er et kjent og kjært innslag på kjøkkenet. Det er ikke rart, for kjernene har en deilig, mild smak, herlig og knasende konsistens og er en kilde til gode ting!
Man kan garnere alle slags retter med gresskarkjerner. Det er også helt supert å ha dem i brøddeig og på toppen av brød før du steker dem. Kjernene gir en deilig, nøttete smak og konsistens til både salte og søte bakverk. Og selvsagt er de superdigge som snacks!
Gresskarkjerner er bra for mer enn bare smak! Gresskarkjerner er en kilde til protein. Protein bidrar som kjent til å opprettholde og øke muskelmassen i kroppen. De inneholder også lite naturlig forekommende salt og sukker. I tillegg, er de rike på kostfiber!
Næringsinnhold:
per 100g
Energi
625kcal
Fett hvorav mettet
49g 9g
Karbohydrater
hvorav sukkerarter
13g 1g
Protein
Fiber
30g
6 g
Salt
0g
Ingredienser: 100% gresskarkjerner. Kan inneholde spor av peanøtter, andre nøtter og sesam.