SunnRask Økologisk Spinatpulver 200g


Spar 50 kr

79 kr 29 kr

Tomt på lager
  • Best før: juni 1, 2019
OBS: Grunnet en feil i designet på denne varen er Debio-logoen angitt slik at den kan misforstås med at produktet er pakket og emballert i Norge. Dette er ikke tilfellet – varen er pakket og emballert i Storbritannia hos en sertifisert økologisk grossist og importert til Norge. Produktet er fremdeles 100% økologisk, men ikke pakket i Norge. Merkingen vil korrigeres når produktet fylles på innen 1-3 måneder

Spinat er kanskje den sunneste grønnsaken vi har, men det kan være vanskelig å få i seg nok – med SunnRask Økologisk Spinatpulver kan du enkelt få i deg spinat tilsvarende hundre gram rå spinat eller mer!

Spinat er kjent for et meget høyt innhold av vitamin A, C og K, i tillegg til foat, mangan og kalsium. Spinat har også svært høye innhold av antioksidanter.

Et høyt inntak av grønne bladgrønnsaker som spinat er forbundet med lavere risiko for en rekke sykdommer.

Anbefalt bruk: 5-15 gram pulver daglig anbefales (10 gram pulver tilsvarer ca 100 gram rå spinat). Spinatpulvet kan smake litt bittert og man kan derfor med fordel blande det i smoothies hvor man også bruker søtere ingredienser som f.eks blåbærpulver, acaipulver eller gojibær.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi250 kcal
Fett0 gram
hvorav mettet0 gram
Karbohydrater50 gram
hvorav sukkerarter0 gram
Proteiner25 gram
Kostfiber0 gram

Ingredienser: 100% økologisk spinat

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.