Kanelboller med pekannøtter & karamell! (keto, glutenfri)
Gluten Free
45 min
Porsjoner:
Publisert: 18.01.2023 Oppdatert: 20.02.2023
Hold skjermen slått på
Kanelboller med pekannøtter & karamell som også er keto samt glutenfri!
Kanelboller med pekannøtter og karamell (keto, glutenfri) – i USA kalles disse herlighetene “Sticky buns”. Uansett navn så oppgraderer disse den klassiske kanelbollen noen hakk eller 10.
Kombinasjonen av kanel, salt karamell og pekannøtter er bare helt ubeskrivelig godt og skal du lage ett eneste søtt bakverk i overskuelig framtid så anbefales disse på det varmeste.
Orginalversjonen er skrevet av Fett & Forstand.
Næringsinnhold per 100 gram:
Kcal: 286
Fett: 24,5 g
Karbohydrater: 0,3g
Protein: 5,2 g
Ingredienser
Ingredienser:
- 2 stk. Egg (størrelse M/L)
- 1.5 dl Fløte
- 1/2 dl Vann
- 50 g SunnRask Fiberhusk Malte Psylliumfrøskall 500g
- 1/4 ts Xanthangum
- 1 ts Tørrgjær
- 2 ss Monster Tagasøtt eller Finesse Bakesukker
- 1 ts Kardemomme
- 1 ts Bakepulver
- 1 ss Smelta smør
- 50 g Pekannøtter
- 1/2 ss Kanel
- 1/2 ss SUKKR Gull 500g