Sjokolademilkshake, kanskje den beste typen! (keto, sukkerfri)
Low Calorie
Sjokolademilkshake – ingenting smaker bedre i sommervarmen enn en god milkshake.
En sjokolademilkshake som er laget uten bruk av iskrem, men isteden med isbiter av fløte og isbiter av vann. Det kan imidlertid være lurt ha noen isbiter liggende. Slik kan du lage deilige ketovennlige shaker på en-to-tre!
Milkshaken er laget med bruk av kakaopulver istedenfor sjokolade, så du kan enklere kontrollere søtningsgraden. Det er viktig å lage en sjokoladesausen først, slik beskrevet i oppskriftskortet, for å sikre at kakaopulveret blander seg godt med resten av ingrediensene, og i tillegg få maks ut av sjokoladesmaken. Milkshaken kan fint hurtigavkjøles i en kum med kaldt vann. Den trenger absolutt ikke være iskald, men heller ikke for varm. Du kan fint bytte ut BakeSukkr med foretrukken sukkerfrie/sukker alternativer. Tights.no har en del alternativer å velge mellom, bare sjekk kategorien Søtningsmiddel & Søte sirup.
Utstyret: Siden det er viktig å lage isbiter av fløte, og i tillegg ha isbiter av vann – dermed er du helt avhengig av å ha en fryseboks for å lage vår sukkerfri sjokolademilkshake. Det er også viktig å ha tilgang på en god blender, eller lignende.
Ingredienser
Ingredienser
- 2.5 dl Fløte til isbiter
- 50 g Smør
- 30 g Kakaopulver
- 30 g SUKKR Bakesukker 500g
- 1 dl Vann
- 100 g Isbiter
- 2 dl Fløte til fyll