2XU Perform Pro Cycle Bib Shorts Herre Black/Sunburst Orange

fra
Spar 1149 kr

2299 kr 1150 kr

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Lekkert og funksjonelt treningstøy av høy kvalitet fra 2XU – perfekt for trening og konkurranse!

Denne sykkelbuksen fra 2XU er laget i materialet SBR POWER som er et kraftig, fleksibelt og pustende materialet for å gi en optimal komfort under aktivitet.

Materialet er veldig slitesterkt og vil gi deg en meget god støtte lenge. Mesh materialet for å gi optimale pusteegenskaper. Fleksible og behagelige stropper og sitteputen FUSION PRO 2 som er i topp kvalitet. Passer godt sammen med 2XU Perform Pro Cycle Jersey.

Materiale:  68% Nylon 32% Elastane Knitted

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

2XU

2XU-kategoribanner-Tights.no_020

2XU er anerkjent som en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid. Merket kommer opprinnelig fra Australia og i Norge har 2XU vært det mest solgte merket innen kompresjon de siste årene. 2XU leverer kompromissløse treningstekstiler som bidrar til at du kan yte ditt ytterste uansett hvilken aktivitet du liker å drive med. 2XU’s produkter er spesialisert for alt fra løping, sykling og svømming til generell fitness- og studiotrening.

2XU står for «Two Times You» og er ment å være et symbol på at man presterer bedre med kompresjonsklær. Merket kjennetegnes av lekker design og svært god passform enten du trener utendørs eller i studio.

Vis alt fra 2XU