Adidas Mat Yoga 4mm Frozen Green

319 kr

Kun 2 igjen på lager

adidas Yoga Mat Frozen Green 4 mm er en ideell matte til regelmessig yoga trening

Hvis du driver med yoga vet du hvor viktig det er med riktig utstyr for å lettere nå sine mål og posisjoner. Valget av yogamatte er avhengig av hva slags yoga du trener, hvor mye man svetter og hvor mykt underlag man vil ha. adidas sine yogamatter er elegante, sklisikre og er i tillegg myke og behagelige å bruke. Matten er 4 mm tykk og sørger for at du får nok demping til ledd samtidig som den gir stabil støtte. Matten er 173 cm lang og 61 cm bred og sørger for plass til å ha både hender og føtter på matten mens du gjør øvelsene dine.

Mål: 173 cm x 61 cm x 0,4 cm (L x B x H)

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

adidas Hardwear

Adidas-kategoribanner-Tights.no_01

adidas ble grunnlagt i Tyskland i 1949, men allerede i 1920 lagde Adi Dassler sitt første skopar hjemme på morens kjøkken.

adidas har siden starten hatt de tre karakteristiske stripene som kjennemerke. I dag er adidas en del av adidas Group som eier både Reebok, Taylormade (golf) og Rockport. adidas er veletablert blant verdens ledende produsenter av treningsutstyr og produktene er i daglig bruk av en rekke eliteutøvere over hele verden.
Adidas treningsklær finner du ved å trykke her:
Adidas-trening-button-Tights_no

 

Vis alt fra adidas Hardwear