Applied Nutrition Leucine 4K 240x1000mg


199 kr

På lager

Leucine 4K fra Applied Nutrition – Markedets mest velproduserte rene leucintilskudd fra Star Nutrition! Berik dine tilskudd og optimer din proteinsyntese!

  • Markedets mest smaksnøytrale leucinprodukt
  • Optimerer din proteinsyntese – bygg muskler med kvalitet
  • Lettdosert i kapsler
  • Vegetabilsk kilde

L-leucin er en av de aminosyrene som har mest effektiv virkning for en forbedret proteinsyntese! Ved å alltid ligge på en optimal proteinsyntese sørger du som utøver at musklene dine får best mulig utvikling fra alle former for trening.

Leucin er en aminosyre som ofte kan avgi en besk smak – med Leucine 4K har Applied Nutrition lykkes med å produsere kapsler som ikke gir ettersmak.

L-leucine Pro – basetilskudd for en forbedret muskelutvikling. Laget for utøvere med kunnskap og kvalitetsfølelse!

Anbefalt dosering: Ta 2-4 kapsler 1-2 ganger per dag.

Antall doseringer per forpakning: 60-120

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides.

Allergiinformasjon: Produseres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk og kan derfor inneholde spor av dette.

Nettovekt: 400 g

InnholdPer 1 kapsel
L-leucin1000 mg


Ingredienser: 
100% L-leucin

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.