BodyFuel Astaxanthin 90x1mg

170 kr rabatt

299 kr 129 kr inkl. mva.


Husk å fylle kurven med alt du trenger!
Grunnet ekstrem pågang utvider vi salget litt til.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: september 29, 2023

Asta-hva da? Her er grunnene til at Astaxanthin er viktig for en sunn hud!

Vi sier ofte at du er hva du spiser, og dette er særlig sant når det kommer til Astaxanthin. I tillegg til å hjelpe til å forhindre alt fra solbrenthet til rynker, har denne mektige antioksidanten en hel rekke andre hudforbedrende fordeler som er verdt å snakke om. Sjekk de ut her!

Først og fremst, hva er Astaxanthin?

Du vet den herlige, rødrosa fargen som du forbinder med flamingoer, laks, hummer, reker og andre herlige skapninger i dyreriket? Du kan takke Astaxanthin for den! Det er en naturlig karotenoid (et pigment som finnes i naturen som gir frukt og grønnsaker deres lyse oransje, gule eller røde fargetone) som finnes i overflod i ferskvannsmikroalgene H.pluvialis, og en del av det vanlige kostholdet til de rosenrøde dyr som er nevnt over. Vi finner faktisk Astaxanthin i musklene til laksen og mange anser at dette gir dem den utholdenheten de trenger for å svømme motstrøms. Enda en fin grunn til å nyte den deilige fisken!

Her er bare noen få (av mange) grunner til hvorfor du burde øke inntaket ditt av Astaxanthin:

1. Holder rynkene på avstand: Når de tas oralt, kan Astaxanthin bidra til å fremme sunn hud fra innsiden og ut! Den trenger gjennom de dypeste lagene i huden for å gi beskyttelse mot skadelige frie radikaler som bryter ned kollagen i huden og bidrar til fine linjer og rynker, samtidig som den holder på fukten og elastisiteten.

2. Holder deg på tærne: Ingenting er så tilfredsstillende som å fullføre en ekstra tøff, svett treningsøkt. Og selv om fordelene ved regelmessig trening er velkjente, kan spesielt anstrengende treningsøkter (spesielt når du ikke er vant til å trene) øke produksjonen av frie radikaler og forårsake oksidativt stress – noe som resulterer i betennelse og sårhet og kan redusere sportsprestasjonene dine. Det er der Astaxanthin kommer inn. Den hjelper til å fremme muskelutvinning, forbedrer utholdenhet og beskytter mot frie radikaler i muskler, slik at du føler deg like sterk som en laks som svømmer motstrøms!

3. Hjelper deg med å være smart i solen: Du skal aldri droppe over SPF når du soler deg, men det er fint å vite at Astaxanthin også hjelper til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler. UVB-stråler trenger inn i hudens ytre lag, epidermis, noe som resulterer i solforbrenning, mens UVA-stråler går dypere og trenger gjennom dermis, noe som forårsaker oksidativt stress og for tidlig aldring. Fordi Astaxanthin kan trenge inn i alle hudlagene, fungerer den som en «indre solkrem» som beskytter mot UVA-indusert oksidativt stress. Det har også vist seg å redusere betennelse (les: hummerrød, solbrent hud) fra UVB-eksponering.

4. Det er naturens kraftigste antioksidant: I tilfelle du trenger flere grunner for å introdusere Astaxanthin i livet ditt, så har denne potente antioksidanten vist seg å være 4,6 ganger sterkere enn betakaroten, 110 ganger sterkere enn E-vitamin og hele 6000 ganger sterkere enn C-vitamin i kampen mot frie radikaler. Høres nesten for godt ut til å være sant!

Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig.

Næringsinnhold per 2 kapsler: 

2 mg Astaxanthin

Øvrige ingredienser: fyllstoff, gelatinkapsler (storfe), fargestoff

 

EAN: 7090046124504