Bodyfuel

Magnesium Brusetabletter – TIPAKNING

1900+ solgte51 kr rabatt
(82)

249 kr


TIPAKNING

På lager


  • Best før: 22. mars 2024

Magnesium er et mineral som er en viktig kofaktor for mange enzymer. Magnesium er viktig for forbrenning av karbohydrat, signaloverføring i nervesystemet og regulering av muskelaktivitet. 

Hva gjør magnesium i kroppen?

En voksen har cirka 20 gram magnesium i kroppen, omtrent halvparten er i skjelettet og litt under halvparten i muskler. Mer enn 100 enzym trenger magnesium til ulike metabolske reaksjoner i kroppen. Magnesium er nødvendig for at nerve- og muskelimpulser skal overføres og er særs viktig for muskelfunksjonen i hjertet. Magnesium er viktig for elektrolyttbalansen i kroppen. Magnesium er viktig for forbrenningen av karbohydrat, og viktig for å danne den energiformen som kroppen kan benytte seg av. Magnesium er viktig for proteindannelse, produksjon og lagring av celleenergien, celleveksten og reproduksjonen, DNA/RNA dannelse.

Anbefalt bruk: ta en bruse-tablett i 2 dl kald vann og vent til den er fullstendig løst opp. Innta innen 10 minutter.

Næringsinnhold per bruse-tablett:
Magnesium 300 mg (80%)
Vitamin B6 2.0 mg (143%)

Ingredienser: surhetsregulerende middel (sitronsyre), magnesiumkarbonat, bindemiddel (sorbitol), surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), magnesiumoksid, aroma (rødbetekonsentrat), søtningsmiddel (sukralose), surhetsregulerende middel (eplesyre), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), fargestoff (riboflavin)

 

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: 3589397