BodyFuel Super Strength Vitamin E – TO ÅRS FORBUK!

100 kr rabatt
1 vurdering

199 kr 99 kr inkl. mva.


Husk å fylle kurven med alt du trenger!
Grunnet ekstrem pågang utvider vi salget litt til.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloVitamin E er samlebetegnelsen på en gruppe fettløselige tokoferoler og tokotrienoler, hvor alfa-tokoferol har den høyeste biologiske aktiviteten og er den som er vanligste i animalsk vev.

Alfa-tokoferol er også kjent som RRR-alfa-tokoferol og dl-alfa-tokoferol. Vitamin E er en kraftig antioksidant og beskytter fettstoffene i cellemembranen mot oksidasjon, og hindrer skade på cellemembraner. Cellemembranen holdes myk slik at nærings- og avfallstransport styrkes. Reaktive oksygenforbindelser og frie radikaler er molekyler som dannes konstant i cellene i kroppen. Ved sykdom eller påvirkning fra miljø og forurensning kan produksjonen av reaktive oksygenforbindelser og frie radikaler øke betydelig. Det er derfor viktig å ha nok antioksidanter i kroppen for å motvirke dette.

BodyFuel Super Strength Vitamin E er et økonomisk og praktisk alternativ til vitamin e-tilskudd i kapselform. Produktet inneholde hele 830 (!) doseringer på 16 mg, som er litt over anbefalt referanseinntak. Produktet kan også benyttes i større doseringer ved påvist vitamin e-mangel.

Anbefalt dosering: 1 dråpe daglig (1 dråpe tilsvarer ca 0.0361 ml)

Næringsinnhold per dråpe: 16 mg vitamin E (160% av referanseinntak)

Ingredienser: DL-alfa-tkoferylacetat, mct-olje (kokos)

Nettoinnhold: 30 ml (ca 830 doseringer) – totalt ca 14 gram vitamin E

EAN: 7090046126805