BodyFuel Vitamin C Pulver 100g – DATODEAL

7400+ solgte
48 vurderinger

19 kr inkl. mva.


☀ Ikke gå glipp av sommertilbudene!
Sjekk forsiden for en tilbudsoversikt

Tomt på lager

Ekspress: 1-4 dagers levering fra OsloVitamin C støtter alle treningsmål der det er med å styrke immunforsvaret!. Det er egnet for veganere og vegetarianere, og BodyFuel Vitamin C er en svært praktisk og lettvint kilde.

C-vitamin kalles også for askorbinsyre og er et av de mest kjente vitaminene, og er viktig for kroppen vår.

C-vitamin er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress forårsaket av reaktive oksygenforbindelser. Reaktive oksygenforbindelser er biprodukter som blant annet dannes når kroppen vår forbrenner oksygen. De reaktive oksygenforbindelsene, som for eksempel frie radikaler, kan angripe kroppens celler, proteiner og arvestoff. Antioksidanten C-vitamin beskytter kroppen ved å nøytralisere de reaktive oksygenforbindelsene. I tillegg vil C-vitamin bidra til å gjenoppbygge den reduserte formen av E-vitamin.

Når C-vitamin finnes i mage-tarmkanalen, kan vitaminet omdanne jern til en form som kroppen kan oppta bedre. I tillegg kan C-vitamin bidra til immunsystemets normale funksjon. Spesielt ved ekstrem trening er det viktig å få i seg nok C-vitamin. Et daglig inntak av 200 mg C-vitamin, i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av C-vitamin, bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening.

Anbefalt dosering: Bland 0.5-1 gram pulver i 2-3 dl vann og innta en gang daglig.

Næringsinnhold per 100 gram: 

0 kcal

0 gram fett

0 gram fett

0 gram protein

0 gram salt

100 gram askorbinsyre

Ingredienser: askorbinsyre

SKU: BF-9 EAN: 7090046140399