Bodylab Carbo Fuel 1kg

1200+ solgte
(13)


Mystisk rabatt på alle klær

Bruk kode: EKSTRA


Gjelder også allerede nedsatte varer

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.FUEL FOR YOUR WORKOUTS
Carbo Fuel er laget for deg som trenger energi til å yte ditt beste hver gang.

Vi har utviklet en konsentrert formel av raske og langsomme karbohydrater som fyller opp energidepotene og frigir en jevn strøm av energi, slik at du ikke går tom midt i treningen. Carbo Fuel er det perfekte drivstoffet for deg som driver med CrossFit, sykling, løping, fotball eller annen høyintensiv sport hvor du trenger et ekstra gir og ønsker å få enda bedre utholdenhet.

Vi har tilsatt naturlige elektrolytter fra friske kokosnøtter som bidrar til å opprettholde en god væskebalanse, slik at ytelsen din ikke daler under workouten. Som noe helt unikt inneholder Carbo Fuel type II joint collagen, som bidrar til bedre elastisitet i brusken og dermed spiller en viktig rolle for å holde leddene dine sunne og velfungerende.

Med friske, sommeraktige smaker, som Pineapple Passion og den klassiske Ice Tea Peach, kan vi love at du ikke finner en mer kjølende og forfriskende sportsdrikk.

CocoMineral® – kokosvann med superkrefter?
Ikke helt … men likevel. Litt.

CocoMineral® er et ekstrakt fra friskt kokosvann som inneholder de viktige elektrolyttene natrium og kalium. Når du driver med intens sport og svetter ut elektrolytter, går det ut over muskelytelsen din, noe som ofte gir kramper. CocoMineral® har et lavt innhold av fett, men et høyt sukkerinnhold, noe som gjør det til en god energikilde.

Næringsinnhold:
Pineapple Passion
Innhold pr.500 ml100 ml
Energi830 kJ / 200 kcal166 kJ / 44 kcal
Fett0 g0 g
- herav mettede fettsyrer0 g0 g
Karbohydrater48 g9,6 g
- herav sukkerarter5 g1 g
Kostfiber0 g0 g
Protein0,5 g0,1 g
Salt0,60 g0,12 g
Kalium / Potassium750 mg*150 mg*

Ingredienser
Maltodekstrin , isomaltulosen , kollagen , 1% frysetørket kokosvann , kaliumklorid , surhetsregulerende middel (eplesyre ), Salt , søtningsmidler (acesulfam-K , sukralose ), farge (lutein ), naturlig aroma.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A