Bodylab Clear Weight Gainer 3×1.5kg

98 kr rabatt
12 vurderinger

799 kr kjøpt løst

799 krDin pakkepris


3x1.5kg

Bodylab Clear Weight Gainer 1.5kg

Bodylab Clear Weight Gainer 1.5kg

Bodylab Clear Weight Gainer 1.5kg

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!NO MORE HEAVY WEIGHT GAINERS!
En lett og forfriskende weight gainer-shake? Yeah, right.

Ta det med ro, vi har ikke gått ned en vektklasse. I stedet har vi utviklet et helt nytt, tørsteslukkende alternativ til tradisjonelle weight gainers, fremstilt av premium clear protein-isolat og en blanding av raskt og langsomt opptakelige karbohydrater.

Clear Weight Gainer er for deg som ønsker å bygge opp muskelmassen, men som har vanskelig for å dekke kaloribehovet. Produktet har det samme høye kaloriinnholdet som alminnelige weight gainers, men i en mer forfriskende utgave som fyller mindre i magen. Vi har tilsatt tre forskjellige sukkerarter – to raskt opptakelige, sukrose og dekstrose, og den langsomt opptakelige maltodekstrin.

Bare bland pulveret med iskaldt vann, shake i 15-20 sekunder og gled deg til en klar, forfriskende sportsdrikk.

CLEAR AND CLEAN
Vi streber alltid etter å finne den reneste formuleringen av ingredienser uten unødvendige tilsetningsstoffer. Derfor har vi brukt samme konsentrerte valleproteinisolat som du finner i vårt innovative Clear Whey-proteinpulver, og akkurat som i Clear Whey har vi brukt danskprodusert valleproteinisolat av aller høyeste kvalitet. Begge smaksvariantene er laget med naturlige aromaer og inneholder kun 1,8 % fett og 0,2 % laktose.

Når man bruker så rene ingredienser som vi gjør, vil produktet helt naturlig skumme når man shaker det. I stedet for å tilsette flere ingredienser valgte vi å la den være som den er – det synes vi var det beste. Hvis du ønsker en shake helt uten skum, anbefaler vi at du lar shakeren stå uten lokk i fem minutter før du drikker av den. Du får aller best resultat hvis du heller vann i shakeren før du tilsetter pulveret.

Bruk Clear Weight Gainer som supplement til et sunt og næringsrikt kosthold. Produktet kan også brukes som erstatning for 1-2 av dagens måltider, som energibooster før trening eller som restitusjonsdrikk etter en lang treningsøkt, hvor du trenger å fylle opp kroppens energilagre.

Clear Weight Gainer kommer i to fruktige smaker – Raspberry Rush med smak av friske bringebær, den klassiske Ice Tea Peach og den søte, sommerlige Sweet Orange.

Blandingsforhold: 100 g (2 toppede scoops) pulver til 400 ml vann.
1 servering inneholder 386 kcal

Næringsinnhold:
Innhold pr.100 g
Energi1.616 kJ / 386 kcal
Fett1,8 g
- herav mettede fettsyrer1,2 g
Karbohydrater68 g
- herav sukkerarter41 g
Protein23 g
Salt0 g
Ingredienser
myseproteinisolat (melk) (inneholder emulgator (soyalecitin)), Maltodekstrin, dekstrose, sukker, aroma, farge , søtningsmiddel (sukralose).

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.