Booty Builder

Minibands, 4-Pack

21400+ solgte
(405)

349 kr


Tomt på lager


Norges mest populære minibands!

4-pack med minibands fra Booty Builder - spesialtilpasset stikk for hun eller han som ønsker å bygge musklaturen rundt setemusklene, lår, hofte og nedre mage.

Disse stikkene har garantert effekt ved vedvarende og regelmessig bruk, og med 6 måneders garanti fra produsenten.

Booty Builder har raskt blitt et av de mest populære stikkene for å bygge muskler rundt rumpepartiet, det er av en grunn, det funker! Booty Builder har ett enkelt mål – hjelpe deg med å bygge den perfekte rumpen.

Benytt Booty Builder-strikkene rundt knærne når du gjør hip-thrusters og knebøy, eller bruk dem til egne øvelser for å styrke muskulaturen i kroppen.Disse er perfekte for trening hjemme, i studio eller på ferie. De elastiske mini-strikkene er merket med motstandsnivå og kommer i en egen, lekker rosa pose for å enkelt kunne fraktes til og fra trening. Båndene er av naturgummi av høy kvalitet som verken krøller seg eller lukter.

Siden det er fire ulike motstandsnivå, kan du med tiden øke progresjonen, eller bruke de ulike motstandnivåene for å "sjokke" musklene og endre på intensiteten sporadisk i en og samme økt.

Om du trener med disse strikkene regelmessig, sammen med et sunt og variert kosthold med nok protein og gode næringsstoffer, vil du se resultater kjapt. Ikke gå glipp at den perfekte rumpen, det er bare noen "strikk" unna!

Funksjoner:

  • Booty Builder-strikk
  • 4 stk. effektive strikk, laget for å bygge den perfekte rumpen
  • Alle vil ha stor effekt av trening med Booty Builder Minibands, også de som allerede er sterke og veldig godt trent
  • Pakken inneholder fire ulike bånd
  • Fire forskjellige motstandsnivå: Gul, rosa, lilla og grønn
  • Lengde: 31 cm
  • 6 mnd garanti

Vi har også en annen variant Booty Builder: Booty Builder treningsstrikker, 3-Pack

Ingen prisendringer de siste 30 dagene.

SKU: BOOTY-2003 EAN: 7090042390033