Bumpro

Beam Tights Iced Coffee (S.Café®)

800+ solgte
(2166)

349 kr


Iced Coffee (S.Café®)

Modellen er 165cm og bruker størrelse S

Nullstill

Passform
Livhøyde: Høyt liv
Passform: Tight
Farge
Farge: Beige
Mønster: Melange
Materiale
Materialfunksjon: 4-veis strekk, Anti-lukt, Stretch, Waistband Ribbet
Materialtype: Bærekraftig, Resirkulert, Seamless
Teknologi: S.Café

Kaffe til folket med Café Noir fra Bumpro!

Vi har utstyrt bestselgerne våre med S.Café® Coffee Yarn. Dette banebrytende stoffet er laget av en miljøvennlig 50/50 blanding av polyamid og resirkulert kaffegrut! Café Noir kolleksjonen gir deg alle bestselgerne i ditt nye bærekraftige favoritt-materiale!

BEAM er laget med et ekstra elastisk materiale som former seg perfekt rundt kroppen og rumpen. Tightsen har høyt waistband som gir support i livet, samtidig som dem fremhever formene dine. Tightsen passer til det meste av trening, men kanskje aller mest til styrketrening eller trening på gym.

NB! Dersom du vipper mellom to størrelser vil vi anbefale deg å gå ned i BEAM tights. Denne er veldig elastisk i stoffet og kan derfor oppleves som litt stor i størrelsen.

Mer om S.Café®?

S.Café® patenterte teknologi muliggjør å bruke kaffegrut til produksjon av bærekraftige funksjons-materialer. Den unike prosessen gjør at man ved hjelp av elektrolyse bryter ned kaffen til små pellets, som gjenbrukes i produksjonen av produktene. 

Egenskaper:

  • High Waist
  • God support
  • Seamless
  • Ekstra elastisk
  • Squatproof
  • God svettetransport
  • Tørker raskt

Materiale: 54% S.Café® Polyamid 38% Polyester 8% Elastan

Følg alltid vaskeanvisningene som finnes i plagget.

Tilbakemeldinger:

"Dette må være den beste tightsen jeg har prøvd! Den satt så sykt bra på også så behagelig! Sliter alltid med å finne tightser som sitter godt rundt både midja og rumpa, men denne satt som støpt! BumPro, this time you've outdone yourself!"  - Andrea Løwing

SKU: BP-14779 EAN: I/A SKU2: I/A