LEVITY Performance Lifting Gloves Pro

3300+ solgte50 kr rabatt
64 vurderinger

99 kr etter kampanjen

99 krDin pris


Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Slitesterke treningshansker i velkjent kvalitet fra LEVITY. Perfekt tilbehør for crossfit og alle former for styrketrening!

Performance Lifting Glove fra Levity

Profesjonelle treningshansker med svært godt grep, slitestyrke og ventilasjon. Perfekt for deg som trener crossfit, vektløfting eller rett og slett ønsker lekre og funksjonelle treningshansker til vekttreningen.

Ergonomisk konstruert for optimal passform. Forsterket håndleddsstøtte for sikker trening! LEVITY Performance Lifting Glove Pro er førstevalget for deg som ønsker et par solide treningshansker med den perfekte kombinasjonen av funksjon og estetikk. Fremstilt i materialer av svært høy kvalitet for behagelig grep og topp prestasjon selv under tunge og eksplosive løft.

Egenskaper:

  • Forsterket grepsflate med dobbelt lær og semsket grep. Konstruert med myk padding for å beskytte håndflaten og gi økt grepssikkerhet og komfort
  • Elastic Air Mesh - pustende overflate i elastisk mesh over håndbaken gir god ventilasjon
  • Velcro Power Support – ekstra bred borrelås for optimal trygghet
  • LEVITY Double Wrap System - integrert håndleddsstøtte i elastisk neoprent materiale gir ekstra stabilitet ved at støtten surres to ganger rundt håndleddet.

Størrelser:
Small - str 6
Medium - str 8
Large - str 10

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A