LEVITY Soft Plyo Box 3 in 1

2 vurderinger

2339 kr


Hvordan bli medlem?
Bli medlem i kassen ved et enkelt tastetrykk!

På lager


Kom i gang med den plyometriske treningsøkten uten å risikere å skrape og få blåmerker med 3-i-1 Soft Plyo-boksen. Og kan derfor stilles inn på 3 ulike høyder, alt etter hvilken vei du setter boksen. En allsidig boks av høy kvalitet, som er bygget sterk med en indre kjerne av treverk som er dekket av et mykt skumdeksel.

En plyometrisk boks, ellers kjent som en plyo-boks eller hoppeboks, er en boks eller plattform som brukes til å utføre øvelser. Plyo-boksen kommer i forskjellige størrelser, denne boksen har 3 ulike former og kan legges vertikalt for en høyere form, eller horisontalt for en bred, men lav form, eller på siden for en annen, mindre bred og litt høyere form. Dette gjør det mulig å utøve ulike typer øvelser.

De fleste tilsvarende bokser er enkle rektangulære bokser som kun kan brukes på én av sidene, mens denne kan brukes på 3 ulike sider. Boksen er laget av slitesterk og høyfaste materiale. Og har en fast indre kjerne som holder den svært stødig.

Med 3 i 1 Soft Plyo Box kan du virkelig komme i gang med treningen. Perfekt til box jump. Den er lettere enn en de vanlige trekassene - og sånn sett mer anvendelig, og gir mindre risiko for skinnlegg-skader. Vi anbefaler at du setter den inntil en vegg i starten, sånn at du gjør deg kjent med tyngdepunktet.

Tilsvarende bokser koster en hel del mer enn det denne boksen fra Levity gjør. Om du ser etter slitesterk plyo-boks, så er det ikke tvil om at du vil ha godt av å kjøpe denne!

Funksjoner:

  • 3-i-1 Soft Plyo-boks
  • Kan stilles inn på 3 ulike høyder, alt etter hvilken vei du setter boksen
  • Lettere enn en de vanlige trekassene
  • Fast indre kjerne som holder den svært stødig
  • Mer anvendelig enn tilsvarende bokser og gir mindre risiko for skinnlegg-skader
  • Kan brukes til utrolig mange øvelser: spenst, hopp, box jump osv.
  • Slitesterk og svært stødig
  • Overlegen kvalitet

Dimensjoner:

Lengde: 75cm
Bredde: 61cm
Høyde: 51cm
SKU: 400-400096 EAN: 5701000161788