Polar M600 Sportsklokke med GPS Black


Spar 750 kr

2499 kr 1749 kr

Tomt på lager

Helt ny løpeklokke fra Polar! M600 er designet for hverdagen og gir deg en helt unik innsikt.

M600 Sportsklokke fra Polar

Polar M600 en treningsklokke som er robust og utviklet for å vare. I tillegg til fargeberøringsskjermen har den 2 knapper for rask håndtering under trening. Polar M600 er en vanntett smartklokke med Polars unike Smart Coaching-funksjoner gir deg en innsikt i aktivitets- og treningsdataene dine som du kan bruke for å utvikle deg. Polar Smart Coaching tar seg av registreringen, slik at du kan fokusere på det som er viktig.

 • SMARTKLOKKE MED GPS: Registrer hastighet, distanse og rute med integrert GPS og GLONASS.
 • EN VANNTETT SMARTKLOKKE SOM REGISTRERER HVER BEVEGELSE: Registrer aktiviteten din hele døgnet, skritt, distanse, forbrente kalorier og søvn. Gled deg over lang batteritid på 2 dager når den er koblet til Android-enheter.
 • FÅ TILGANG TIL POLAR SMART COACHING: Tren smartere med unike og eksklusive Polar Smart Coaching-funksjoner som er designet for sport, fitness og helse.
 • FÅ VEILEDNING UNDERVEIS: Se varsler og møter, be Google om hjelp og svar på meldinger – alt direkte på håndleddet.
 • PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET: Polar M600 har Polars egen teknologi for optisk pulsmåling som er optimalisert for Polar M600. Du trenger bare å stramme reimen, så er du klar til å trene.* (* I noen sportsgrener anbefaler vi bruk av pulsbelte for optimal nøyaktighet. Les mer om optisk pulsmåling fra håndleddet HER.)
 • MUSIKK MENS DU TRENER: Styr musikken direkte fra klokken. Klar deg uten telefon med Google Play Music** og 4GB intern lagring for musikk.

Polar Flow:

Tren mot et løp med en personlig løpeplan som tilpasses deg og dine mål i mobilappen Polar Flow. Velg mellom fire ulike mål, 5000 meter, 10 000 meter, halvmaraton og maraton, og få en treningsplan som passer deg og dine mål.

Polar Flow er vinduet til din trening, aktivitet og søvn. Registrer aktiviteten din, analyser fremgangen og få større utbytte med Polar Flow – den komplette treningsplattformen tilgjengelig på PC og mobil. Bli strukturert og planlegg treningsøktene og sett deg mål. Registrer treningen din med Polar M600, og analyser din generelle aktivitet og helse i Polar Flow. Få motivasjon av å registrere fremgangen din over tid. Se avanserte analyser av resultatene dine med diagrammer og statistikk. Du kan også dele treningen din med venner, eller hvem du vil i hele verden. Utforsk hva andre har drevet med og hvor!

Wear OS By Google

 • BE GOOGLE OM HJELP: Finn svar, og få ting gjort selv om du har hendene fulle. Svar på en melding, opprett en påminnelse eller be om retningsanvisninger. Hold bare inne strømknappen, eller si «OK Google». Ikke tilgjengelig på alle språk enda.
 • KlAR. FERDIG. MUSIKK: Styr og spill av musikk direkte fra klokken.
 • SVAR PÅ MELDINGER NÅR DU PÅ FARTEN: Send hurtigmeldinger på den enkle måten: skriv, sveip eller drodle ned svaret.
 • GÅ ALDRI GLIPP AV ET VARSEL: Se varsler og alarmer – til og med den neste avtalen du har.
 • FINN DEG SELV PÅ KARTET: Finn veien, og se interessante steder i nærheten.
 • TA VÆRET MED DEG: Uansett hvor du er, kan du sjekke det lokale været og legge planer som passer med værutsiktene.

*Android Wear krever en telefon som kjører Android 4.3 eller iOS 9. Hvilke funksjoner som støttes, er plattformavhengig. Gå til G.CO/WEARCHECK på telefonen for å se om den er kompatibel.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.