Reebok Studio Step stepkasse Black/grey

1449 kr

Tomt på lager

Reeboks bestselgende stepkasse i lekker ny design!

Solid stepkasse perfekt for saltrening og effektiv trening hjemme.
Reebok introduserte stepkasser til treningssentre allerede tidlig på 1980-tallet. Siden den gang har Reebok Step vært et naturlig og svært populært treningsredskap i treningsanlegg over hele verden.

Konstruert for allsidig trening
Variasjon i trening er nøkkelen til fremgang. Med Reebok Aerobic Step åpnes store muligheter for ulik bruk og ingen treningsøkt trenger å være lik. Plattformen er ideell for gruppetrening og gir et godt utgangspunkt for effektiv kondisjonstrening og muskeltoning.

Riktig trening uansett erfaring
Reebok Step passer uansett nivå og erfaringsgrunnlag. Stepkassen kan med fordel kombineres med matteøvelser for trening av hele kroppen.

  • Sklisikker overflate
  • Effektiv oppbevaring
  • Justerbar i 3 ulike høyder (15 cm/ 20 cm / 25 cm)

«Trendene i treningsbransjen forandrer seg, men Reebok Step har holdt posisjonen gjennom tidene og er fortsatt like effektiv og tidløst.»

Leveres fra fjernlager. 4-5 dagers leveringstid.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Reebok-hardwear

Reebok-kategoribanner-Tights_02

Reebok ble grunnlagt allerede i 1895 av engelske Joseph William Foster som laget løpeskop med spikerknotter. Det store internasjonale gjennombruddet kom i 1979 da tre nye løpesko ble introdusert i USA.

Gjennom 80-tallet etablerte Reebok seg som et av verdens ledende merker innen sportssko og aerobic. Samtidig endret motebildet seg i retning av sportslige casualklær og Reebok ble en sentral aktør innen sportsfashion.

Siden 2005 har Reebok vært eid av adidas. I dag er Reebok blant verdens ledende merker av sportbekledning, sko og treningsutstyr. Reebok tilbyr kvalitetsklær for alt fra tennis til crossfit – og produktene benyttes daglig av eliteutøvere innen en lang rekke idretter.

Reebok Treningsklær finner du ved å trykke her:

Reebok-logo_tights_no_button2

Vis alt fra Reebok-hardwear