Skins A400 Womens Nexus Long Tights

4300+ solgte
531 vurderingerELLEVILLE PRISER
GRATIS FRAKT PÅ ALT
*6000+ TILBUD*

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.En unik limited edition spesialmodell av kompresjonsfavoritten A400 fra Skins!

A400 Womens Nexus Long tights fra Skins

Tights.no har solgt tusenvis av Skins A400 i forskjellige utgaver. Til tross for å være et av markedets dyrere kompresjonstights. Hvorfor? Fordi de aller fleste som prøver en A400 umiddelbart får en ny favoritt. A400-serien har vunnet fem tester i Norge i blant annet ShapeUp, på Klikk.no og TV2 Hjelper Deg. Terningkast 6.

Nå er A400 her i en ny spesialutgave: A400 Nexus.

Tightsen sitter utrolig bra på og fremhever atletiske og feminine former. Og ja, de kan fint kombineres! Tightsen har normal høyde i livet og sklir ikke ned og er så klart "squat-proof"!

Navnet A400 kommer fra utviklingen i Skins' forskningslab hvor ingeniørene definerte 400 målepunkter på menneskekroppen og analyserte samspillet mellom disse når mennesker beveger seg. De gjennomførte over 800.000 analyser av muskler i bevegelse og brukte innsiktene til å spesialdesigne denne modellen for optimal kompresjon, passform og taktilitet (hvordan den føles på under bevegelse). Gå til kompresjonstights dame for å se flere typer.

Egenskaper:

  • Vitenskapelig utviklet basert på 800.000 analyser
  • Memory MX-paneler med ultrakraftig stretch
  • Adaptiv teknologi kjøler når det er varmt og varmer når det er kaldt
  • A-sømmer er ekstra sterke, slitesterke og behagelige
  • Strategiske forankringer på nøye utvalgte punkter
  • Warp Knit, en unik tekstilteknologi for overlegen teknisk ytelse

 

 

SKU: skins-a400-nexus EAN: I/A SKU2: I/A