Skins A400 Womens Long Tights Black/Gold

3700+ solgte
531 vurderinger

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloBestselgende og testvinnende toppmodell fra Skins med gradert kompresjon i fem ulike materialer for perfekt passform – nå i lekker ny design!

Toppmodellen i lekker ny design med gulldetaljer. Finnes også til herre.

Skins A400 er førstevalget til både styrke- og kondisjonstrening.

Tightsen har svært god passform og egner seg til både løping, fritid og studiotrening. Lett kompresjonseffekt i fasongsydd design gir en forsiktig støtte som gjør at tightsen føles komfortabel i bruk. 4-veiers elastisitet og en glatt overflate som holder vask etter vask.

Denne tightsen er nå utsolgt fra Skins i hele verden grunnet ekstremt stor etterspørsel i Norge. Produsenten laget denne i begrenset opplag og det vil ta flere måneder å få mer. Vi har nå fått flydd inn et parti helt fra Skins i Australia!

TV2 hjelper deg og magasinet Birkebeiner'n, testet 9 for forskjellige løpetights, over en periode på to måneder. Skins A400 tights endte som den eneste med terningskast 6 i testen, og ble dermed best i test.

Testpanelet uttrykte sterk begeistring for Skins både i passform og funksjon, og Skins A400-tightsen ble kåret til testens klare vinner.

  • BEST I TEST: TV2 hjelper deg, Birkebeiner'n, SKIsport og Shape Up! .
  • Den mest solgte toppmodellen fra Skins.
  • En lekker og komfortabel tights velegnet for all aktivitet.
  • Gradert kompresjon i fem ulike materialer for optimal passform.

Med andre ord, et sikkert valg!

76% Nylon - 24% Spandex

Tilhørende kompresjonstopp finner du HER.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A