Soy Sauce Powder 50g – DATODEAL!

600+ solgte15 kr rabatt
1 vurdering

14 kr etter kampanjen

14 krDin pris


På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 31. juli 2022

Soyasauspulver konsentrerer den velsmakende, salte umami-smaken til det allestedsnærværende asiatiske krydderet til et allsidig, fint teksturert pulver som kan brukes til en rekke kulinariske bruksområder og matretter.

Brukes til å tilsette smaken av soyasaus til snacks, krydderblandinger, suppeblandinger og marinader. Gjør det enkelt når du vil ha med deg soyasaus på ferie eller campingtur, men ikke vil ha med deg en tung flaske væske. Samtidig kan du selv velge konsentrasjonen og dermed kan du lage tykkere eller tynnere soyasauser.

Så til å begynne med er soyasaus laget av fermentert soypasta som består av moste soyabønner, stekt hvete, saltlake og Aspergillus-mugg. Pastaen blir deretter presset og væsken er det vi kjenner som soyasaus, som deretter pasteuriseres og tappes på flaske. Dehydrert soyasaus er den væsken som kokes ned til det er bare faste stoffer igjen. Disse faste stoffene blir deretter lett ristet og malt til et fint, sandfarget pulver.

Egenskaper: 

  • Soyasauspulveret har en lys brunfarge, er vannløselig og har en utrolig autentisk smak
  • Kan brukes til BBQ Rubs/røykelaks og på favoritt kjøttet, til sushi, supper, nudler, asiatiske retter, til og med til salat og pasta, ikke minst marinader. Det er kun fantasien som råder!
  • Blir til flytende soyasaus ved å tilsette vann (se nedenfor for instrukser)
  • Når du vil ha med deg soyasaus, men ikke vil ha med deg en tung flaske væske
  • Andre bruksområder inkluderer å legge til kjøttblandinger eller hjemmelaget pastadeig
  • Mer økonomisk enn vanlig soyasaus, men smaker like godt om ikke bedre
Lag flytende soyasaus:
Flytende soyasaus kan lages med dette pulveret ved å blande en del dehydrert soyasauspulver til halvannen del vann.
Innhold: 
soyasauspulveret lages av fermentert soypasta som består av moste soyabønner, stekt hvete, saltlake og Aspergillus-mugg. Kan innholde spor av allergener.
EAN: 9102222027368